Våra menyer

Lunch

Serveras måndag–fredag 11.30–14.00. Lördag- söndag 12.00-14.30. Pris 190 kr

 

Lunchmeny v. 18
Måndag
Sejfilé, kokt potatis, musselsås, bakad fänkål
Viltgryta med tillbehör
Skottorp Nofwa, curry, blomkål, potatis, kikärtor, yoghurt, mynta (Indian style)

Tisdag
Torsk, kokt potatis, äggsås, räkor, crudité
Bakad kycklinglårfilé, ris, soltorkad tomatsås, haricôte verts
Quinoabiffar, getost, soltorkad tomat, morots tzatziki, gulbeta

Onsdag
Koljafilé, gråärt, brynt smör, hasselnötter, spenat, blomkål
Wallenbergare, potatispuré, skirat smör, lingon
Sesampanerad tofu, jasminris, nuoc cham sås, kål, koriander

Torsdag
Dagens fångst, kokt potatis, ramslökssmörsås, rädisa
Asiatisk fläsksida, äggnudlar, spetskål, hoisinsås, böngroddar
Skottorp Nofwa, curry, blomkål, potatis, kikärtor, yoghurt, mynta (Indian style)

Fredag
Sydafrikansk fiskgryta, basmatiris, Garam Masala, tomat, aprikos
Nattbakad tri tip, rostad potatis, skysås, timjan, broccoli
Quinoabiffar, getost, soltorkad tomat, morots tzatziki, gulbeta

Lördag
Fishcakes, citrongräs och lime, jasminris, nuoc cham sås, kål, koriander
Kycklinglårfilé, örtslungad potatis, gräddsås, morot
Sesampanerad tofu, jasminris, nuoc cham sås, kål, koriander

Söndag
Panerad rödspätta, kokt potatis, tartarsås, gröna ärtor
Nattbakad fläskkarré, kokt potatis, plommon, portersås, morötter
Quinoabiffar, getost, soltorkad tomat, morots tzatziki, gulbeta

Lunchmeny v. 19
Måndag
Mandelbakad koljafilé, potatis, citronsås, sockerärtor
Stekt fläsk, potatis, gräddsås, lingon
Råraka på potatis och zucchini, fetaost, ärthummus, tomat, persilja

Tisdag
Sejfilé, kokt potatis, sparrisveloute, rädisa
Kycklinglårfilé, risotto, gremolata, rostad spetskål, hasselnötter
Sparrissoppa, mandel, rädisa, tångkaviar, gräslök

Onsdag
Torsk, potatis, pepparrotssås, crudité
Yakiniku, basmatiris, vitkålssallad
Risotto, rostad spetskål, shiitake, hasselnötter, gremolata

Torsdag
Örtbakad lubbfilé, potatis, vitvinssås, bakad fänkål
Fläskfilé, potatisgratäng, skysås, haricotsverts
Råraka på potatis och zucchini, fetaost, ärthummus, tomat, persilja

Fredag
Stekt strömming, potatispuré, skirat smör, lingon
Flankstek, klyftpotatis, bearnaisesås, tomat och majs
Sparrissoppa, mandel, rädisa, tångkaviar, gräslök

Lördag
Fisksoppa bouillabaisse, räkor, aioli
Oxbringa, potatis och purjolök, örter, timjansky, syrad rödkål
Risotto, rostad spetskål, shiitake, hasselnötter, gremolata

Söndag
Pocherad långa, potatis, nobissås, spenat, salladslök
Kyckling, krämig risoni, smörad kycklingbuljong, rostad pumpa, palsternacka
Sparrissoppa, mandel, rädisa, tångkaviar, gräslök

LOUNGEMENY

Utöver dagens rätt erbjuder vi följande rätter under dagtid klockan 11-22

MINDRE
POPCORN 65
chili, black pepper, pecorino, cress
FRITERADE OSTRON 115
3 stycken, med jalapeño, gurka, koriander
KYCKLING KROKETT 90
majonnäs, riven gammel knas, krasse

STÖRRE
CHEVRÉ CHAUD 195
Getost, krutonger, honung, rödbeta, päron, mixsallad, valnötter, senapsdressing
QUINOA SALLAD
Quinoa, sötpotatis, grönkål, sojabönor, rödkål, hummus, sesamfrön, rökta mandlar med
Burrata 195
Kyckling 215
Räkor 215
RÄKSMÖRGÅS 100g 215 / 200g 285
Handskalade räkor, prästostmajonnäs, sallad, ägg, citron, dill, crudité
KÖTTBULLAR
Potatispuré, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka, persilja 225
FISH AND CHIPS
Pankopanerad fisk, räksallad, dillmajonnäs, picklad rödlök, alpost från Skottorp, Espelettepeppar, dillsmaksatta pommes frites 225
CLUB SANDWICH
Bjäre kyckling, bacon, tomat, picklad röd lök, sallad, avokado, Dijon majonnäs, pommes frites 215

Chips från Bjäre 45 kr
Marconamandlar 65 kr
Nocellaraoliver 65 kr

Barnmat – 125
Köttbullar, potatispuré, gräddsås, rårörda lingon, picklad gurka
Chicken nuggets – pommes frites, tomat, sallad, ketchup
Spaghetti Bolognese, parmesan, sallad, tomat

À la carte

Serveras kvällar, se aktuella öppettider.

FÖRRÄTTER | STARTERS

VIT SPARRIS
Bakad och sotad vit sparris, brynt smörskum, rostade pumpafrön och vaccaost
WHITE ASPARAGUS
Baked and smoked white asparagus, browned butter foam,
roasted pumpkin seeds and Vacca cheese
215

NÄSSELSOPPA
Ägg 63, ramslök och syrad rödlök
NETTLE SOUP
Egg 63, ramson and pickled onion
175

SOTAD LAX
Kräm på Almnäs tegelost, dill, rättika, rosésallad och körvel
SMOKED SALMON
Cream on Almnäs Tegel cheese, dill, daikon, rosé salad and chervil

180

EGENGRAVAD STENBITSROM
Langos, smetana, lök, dill och vinäger
HOME CURED LUMPFISH ROE
Langos, sour cream, onion, dill and vinegar
190

CRUDO PÅ PILGRIMMSMUSSLA
Rabarber, citron, olivolja, mandel och citrusmajonnäs
CRUDO ON SCALLOPS
Rhubarb, lemon, olive oil, almond and citrus mayonnaise
195

RÅBIFF
Svenskt nötkött, lökx3, svartpepparmajonnäs och parmesan
BEEF TARTAR
Swedish beef, onionx3, black pepper mayonnaise, parmesan
185

VARMRÄTTER | MAIN COURSES

FALAFEL
Krispig falafel på Vreta gulärt med semitorkade tomater, picklad grön tomat, jalapeño, gurka och friterad blomkål
FALAFEL
Crispy falafel on “Vreta gulärt”, semi dried tomatoes, pickled green tomatoes, jalapeño, cucumber and fried cauliflower
285

FARINATA
Grön sparris, nässelkräm, mangold, shiitake, rädisor, vaccaost och friterade kikärtor
FARINATA
Green asparagus, nettle crème, Swiss chard, shiitake, radishes, vacca cheese and fried chickpeas
265

RÖDTUNGA
Smörbakad rödtunga med champagneskum, vit sparris, gurka och kokt Bjärepotatis
WITCH FLOUNDER
Butter baked witch flounder with champagne foam, white asparagus, cucumber and potatoes from Bjäre

345

TORSKRYGG
Brytbönor, vårlök, beurre blanc, kokt Bjärepotatis
COD FILLET
Haricot verts, spring onion, beurre blanc, potatoes from Bjäre
345

KYCKLING
Knipplök, vårlöksmajonnäs, sockerärtor, rädisa, kycklingveloute och rostad Bjärepotatis
CHICKEN
Spring onion, spring onion mayonnaise, sugar snap peas, radish, chicken velouté, roasted potatoes from Bjäre
305

KALVFILÈ
Ramslöksmajonnäs, grön sparris, bakad tomat. rödvinssky och rostad potatis
VEAL FILLET
Ramson mayonnaise, green asparagus, baked tomato,
red wine sauce and roasted potatoes
385

KLASSIKER | CLASSICS

RÄKSMÖRGÅS
Handskalade räkor, ostmajonnäs, tomat, ägg, citron, dill, Hällakaka
SHRIMP SANDWICH
Hand peeled shrimps, cheese mayonnaise, egg, lemon, dill, tomato, Hällakaka

100g 215 / 200g 285

CLUB SANDWICH 215
Bjärekyckling, bacon, tomat, picklad rödlök, sallad,
avocado, dijonnaise, pommes frittes
CLUB SANDWICH
Bjäre chicken, bacon, tomato, pickled red onion, lettuce, avocado, Dijon mayonnaise, French fries
215

BARNMENY | FOR THE KIDS 120

CHICKEN NUGGETS
Pommes frites, tomat, sallad, ketchup
CHICKEN NUGGETS
French fries, tomato, lettuce, ketchup

SPAGHETTI BOLOGNESE
Parmesan
SPAGHETTI BOLOGNESE
Parmesan cheese

KÖTTBULLAR
Potatispuré, gräddsås, rårörda lingon, picklad gurka, persilja
MEATBALLS
Potato purée, cream sauce, lingonberries, pickled cucumber, parsley

DESSERTER | DESSERTS

RABARBER
Fläderbakad rabarber, flädersorbet, maräng och rabarbercurd
RHUBARB
Elderflower baked rhubarb, elderflower sorbet, meringue and rhubarb curd
135

VISPAD KLADDKAKA
Dulce de leche, havssalt, crème fraiche smaksatt med vanilj, hackade pekannötter
WHIPPED CHOCOLATE CAKE
Dulce de leche, sea salt, crème fraiche with vanilla and pecans

125

OSTBRICKA
3x ost, knäckebröd och rabarberkompott
CHEESE TRAY
3x cheese, hard bread and rhubarb compote
165

CRÈME BRÛLÉE – Med Tahitivanilj
CRÈME BRÛLÉE  – Flavored with Tahiti vanilla
125

GLASS ELLER SORBET
ICE CREAM OR SORBET
55

MJUKGLASS
SOFT ICE CREAM
55

PRALIN FRÅN CHOCOLATERIAN NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR
PRALINE FROM CHOLATERIAN AT NORRVIKEN’S GARDENS
45

 

Barnmeny

Barnmeny erbjuds när à la carte och lunch serveras.

CHICKEN NUGGETS 125
Nuggets, French fries, tomato, salad, kethup

SPAGHETTI BOLOGNESE 125
Parmesan cheese

MEATBALLS 125
potato purée, cream sauce, lingonberries, pickled cucumber, parsley

SOFT ICE BUFFET 55

Barnbuffé

Serveras fredagar och lördagar, samt vissa andra dagar under höstlov, jullov, sportlov och påsk. Rätterna kan varieras.

Barn 3–12 år 125 kr
Barn 0–2 år gratis

 

 

Frukost

Frukostbuffé

Önskar du att äta frukost men bor inte på hotellet?
Kontakta restaurangen för tillgänglighet.

0431-78510 eller restaurang@rivierastrand.se

Pris 195/per person
Barn 95/per person

Kvällens meny

Kvällens meny för dig som har bokat ett paket med tvårätters eller trerätters middag. Förbeställ gärna dessert också.

MÅNDAG / ONSDAG / FREDAG / SÖNDAG | MONDAY / WEDNESDAY / FRIDAY / SUNDAY

FÖRRÄTTER | STARTERS

NÄSSELSOPPA
Ägg 63, ramslök och syrad rödlök
NETTLE SOUP
Egg 63, ramson and pickled onion

SOTAD LAX
Kräm på Almnäs tegelost, dill, rättika, rosésallad och körvel
SMOKED SALMON
Cream on Almnäs Tegel cheese, dill, daikon, rosé salad and chervil

RÅBIFF
Svenskt nötkött, lökx3, svartpepparmajonnäs och parmesan
BEEF TARTAR
Swedish beef, onionx3, black pepper mayonnaise, parmesan

VARMRÄTTER | MAINCOURSES

FALAFEL
Krispig falafel på Vreta gulärt med semitorkade tomater, picklad grön tomat, jalapeño, gurka och friterad blomkål
FALAFEL
Crispy falafel on “Vreta gulärt”, semi dried tomatoes, pickled green tomatoes, jalapeño, cucumber and fried cauliflower

TORSKRYGG
Brytbönor, vårlök, beurre blanc, kokt Bjärepotatis
COD FILLET
Haricot verts, spring onion, beurre blanc, potatoes from Bjäre

KALVFILÈ
Ramslöksmajonnäs, grön sparris, bakad tomat. rödvinssky och rostad Bjärepotatis
VEAL FILLET
Ramson mayonnaise, green asparagus, baked tomato, red wine sauce and roasted potatoes from Bjäre

VARMRÄTTER | MAIN COURSES
TISDAG / TORSDAG / LÖRDAG | TUESDAY / THURSDAY / SATURDAY

FÖRRÄTTER | STARTERS

VIT SPARRIS
Bakad och sotad vit sparris, brynt smörskum, rostade pumpafrön och vaccaost
WHITE ASPARAGUS
Baked and smoked white asparagus, browened butter foam, roasted pumpkin seeds and vacca cheese

EGENGRAVAD STENBITSROM
Langos, smetana, lök, dill och vinäger
HOME CURED LUMPFISH ROE
Langos, sour cream, onion, dill and vinegar

CRUDO PÅ PILGRIMMSMUSSLA
Rabarber, citron, olivolja, mandel och citrusmajonnäs
CRUDO ON SCALLOPS
Rhubarb, lemon, olive oil, almond and citrus mayonnaise

VARMRÄTTER | MAIN COURSES

FARINATA
Grön sparris, nässelkräm, mangold, shiitake, rädisor, vaccaost och friterade kikärtor
FARINATA
Green asparagus, nettle crème, Swiss chard, shiitake, radishes, vacca cheese and fried chickpeas

RÖDTUNGA
Smörbakad rödtunga med champagneskum, vit sparris, gurka och kokt Bjärepotatis
WITCH FLOUNDER
Butter baked witch flounder with champagne foam, white asparagus, cucumber and potatoes from Bjäre

KYCKLING
Knipplök, vårlöksmajonnäs, sockerärtor, rädisa och kycklingveloute, rostad Bjärepotatis
CHICKEN
Spring onion, spring onion mayonnaise, sugar snap peas, radish chicken velouté, roasted potatoes from Bjäre

VINPAKET | WINE PACKAGE

Vinpaket 2-rätters / Wine pairing 2-courses 294 kr
Vinpaket 3-rätters / Wine pairing 3-courses 415 kr

 

Afternoon Brunch

Datum för Brunch 2024:

  • Morsdagsbrunch 26 maj 355 kr, barn under 12 år 155 kr
  • Afternoon brunch 28 september 355 kr, barn under 12 år 155 kr (vid ev. gästspel ändras priset)
  • Farsdagsbrunch 10 november 355 kr, barn under 12 år 155 kr

 

Konferensmeny

Kvällens tvårätters meny ingår i våra konferenspaket.

I menyn ingår förrätt och varmrätt. Välj gärna till kvällens dessert för 100 kr ex. moms.

KONFERENSMENY APRIL–JUNI 2024

Måndag och fredag
SOTAD LAX
Kräm på Almnäs tegelost, dill, rättika, rosésallad och körvel
SMOKED SALMON
Cream of Almnäs Tegel cheese, dill, daikon, rose lettuce and chervil

KALVFILÉ
Ramslöksmajonnäs, grön sparris, bakad tomat. rödvinssky och rostad potatis
FILLET OF VEAL
Ramson mayonnaise, green asparagus, baked tomato, red wine sauce and roasted potatoes

Tisdag och lördag
EGENGRAVAD STENBITSROM
Langos, smetana, lök, dill och vinäger
HOME CURED LUMPFISH ROE
Langos, sour cream, onion, dill and vinegar

RÖDTUNGA
Smörbakad rödtunga med champagneskum, vit sparris, gurka och kokt Bjärepotatis
WITCH FLOUNDER
Butter baked witch flounder with champagne foam, white asparagus, cucumber and potatoes from Bjäre

Onsdag och söndag
NÄSSELSOPPA
Ägg 63, ramslök och syrad rödlök
NETTLE SOUP
Egg 63, ramson and pickled onion

TORSKRYGG
Brytbönor, vårlök, beurre blanc, kokt Bjärepotatis
COD FILLET
Haricot verts, spring onion, beurre blanc, potatoes from Bjäre

Torsdag
CRUDO PÅ PILGRIMSMUSSLA
Rabarber, citron, olivolja, mandel och citrusmajonnäs
CRUDO ON SCALLOPS
Rhubarb, lemon, olive oil, almond and citrus mayonnaise

KYCKLING
Knipplök, vårlöksmajonnäs, sockerärtor, rädisa, kycklingvelouté och rostad Bjärepotatis
CHICKEN
Spring onion, spring onion mayonnaise, sugar snap peas, radish, chicken velouté, roasted potatoes from Bjäre

Skaldjurssittning

Hotel Riviera Strands Skaldjurssittning

TRE VARIATIONER PÅ OSTRON
– Naturellt, friterat och gratinerat
Serveras med schalottenlöksvinägrett,
tabasco, citron

TRE SMÅ FÖRRÄTTER
Rå räka, krustad, crème fraiche, citron, dill
Löjromsstrut, rödlök, smetana, gräslök
Tonfisktartar, rispapper, kimchimajonnäs, salladslök, sesamfrön, koriander

HUMMERBISQUE
Smaksatt med konjak, citron, krondill, fänkål,
gurka serveras med fänkålsknäcke

FÄRSKA SKALDJUR
1/2 kokt hummer
100 g havskräfta
150 g färska räkor
1/2 krabba och krabbklor
Serveras med aioli och Rhode Island, citron, bröd

NYKOKTA BLÅMUSSLOR
Grädde, rostad vitlök, örter, pommes frites

Pris 1 595:-/person
Minimum 8 personer

Vinpaket från 1350:-/person
Minimum 4 personer

Förbeställ senast 3 dagar innan

 

Loungemeny

Serveras dag och kväll, se aktuella öppettider.

MINDRE

Popcorn 65
chili, svartpeppar, pecorino, krasse

Friterade ostron 115
3 stycken, med jalapeño, gurka, koriander

Kycklingkrokett 90
majonnäs, riven gammelknas, krasse

STÖRRE

Chèvre chaud 195
Getost, krutonger, honung, rödbeta, päron, mixsallad, valnötter, senapsdressing

Quinoasallad
Quinoa, sötpotatis, grönkål, sojabönor, rödkål, hummus, sesamfrön och rökta mandlar med:
Burrata 195
Kyckling 215
Räkor 215

Räksmörgås 100g 215 / 200g 285
Handskalade räkor, prästostmajonnäs, sallad, ägg, citron, dill, crudité

Köttbullar 225
Potatispuré, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka, persilja

Fish and chips 225
Pankopanerad fisk, räksallad, dillmajonnäs, picklad rödlök, alpost från Skottorp, espelettepeppar, pommes frites med dillsmak

Club sandwich 215
Bjäre kyckling, bacon, tomat, picklad rödlök, sallad, avokado, dijonmajonnäs, pommes frites

Marconamandlar 65

Nocellaraoliver 65

Bjärechips 45

Mixed nuts 35

Midsommarbuffé

Midsommarbuffé den 21–23 juni 2024

På midsommarafton och under midsommarhelgen serverar vi en härlig buffé 12.00–15.00. Kom och fira den svenskaste av högtider med traditionella smaker som sill, matjessillstårta och två varmrätter, kaffe, ost, kex och jordgubbar– allt med utsikt mot havet.

Vi kommer också att servera en smaskig meny för de små smaklökarna.

295 kr/per person vuxen
120 kr/ barn upp till 12 år

Välkommen att boka bord online!

Bröllopsmenyer

Bröllopsmenyer

På Hotel Riviera Strand erbjuder vi festlokal, mat, dryck och hotellrum till ert bröllop. Vi kan även förmedla hjälp med bröllopskoordinator.

FESTMENY ”GOOD”
1 800 kr/person (1 glas mousserande + 1 påfyllning, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 1 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, vickning)

FESTMENY ”GREAT”
2 100 kr/person (1 glas champagne, 2 aptitretare, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 2 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, avec, vickning)

FESTMENY ”AMAZING”
2 300 kr/person (1 glas champagne + 1 påfyllning, 3 aptitretare, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 3 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, avec, vickning)

Lokalhyra på 15 000 kr tillkommer.
Samtliga priser är inklusive moms och gäller för 2024.

Festmeny

Trerätters meny inklusive bröd och tillbehör 695 kr/kuvert. Minimum 40 personer.

Meny vid förfrågan

Första fredagen

Familjekul på Riviera – första fredagen i månaden!

Fira in helgen med något roligt för hela familjen, första fredagen i månaden. Ät och drick gott, umgås och ha skoj. Lekrummet är öppet och så händer det något kul.

SCHEMA ”FÖRSTA FREDAGEN”:
3 maj: Ansiktsmålning 17.30–19.00
7 juni: Minirunners, en liten runda för de under 12 år
(Sommaruppehåll i juli och augusti)
6 september: Sandslottstävling familjevis, prisutdelning i loungen kl. 18.30
4 oktober: Tipspromenad med aktivitetsledare
1 november (höstlovet):  Halloween-tema mer info kommer
6 december: Pysselkväll med jultema
(Helguppehåll januari)
7 februari 2025: Aktivitet meddelas senare

Winemaker’s Dinner 22/5

Välkommen till en trevlig, smakfull och lärorik kväll, tillsammans med Luís Cerdeira från det portugisiska vinhuset Soalheiro. Ett unikt tillfälle att få prova viner som annars inte finns i Sverige. Vi inleder med en välkomstdrink, sedan får du avnjuta en femrätters meny och matchande viner till varje rätt.

Meny

VID ANKOMST:

Löjromsstrut
NV, Soalheiro, Alvarinho Brut

MIDDAG:

Vit sparris
Bakad och sotad vit sparris, brynt smörskum, rostade pumpafrön, krasse, vaccaost
2022, Soalheiro, Germinar
LOUREIRO

Crudo på pilgrimsmussla
Rabarber, citron, olivolja, mandel, citrusmajonnäs
2022, Soalheiro classic
ALVARINHO

Sotad lax
Kräm på Almnäs tegel, dill, blå rättika, rosésallad, körvel
2021, Soalheiro Granit Magnum
ALVARINHO

Kalvfilé
Ramslöksmajonnäs, grön sparris, bakad tomat, rödvinssky, rostad bjärepotatis
2020, Soalheiro, Alvarone
ALVARINHO

2022, Soalheiro, Opacco
VINHÃO, ALVARINHO, PINOT NOIR

Rabarber
Bakad rabarber, flädersorbet, flädermaräng, rabarbercurd
2022, Soalheiro, 9% Alvarinho
ALVARINHO

Om producenten

Quinta de Soalheiro skapades 1982 som ett av de första vinhusen i Vinho Verdes nordligaste underregion Monção e Melgaço. Idag driver visionären Luís Cerdeira vinhuset som omvandlades ekologiskt för över 10-år sedan och vars viner kommit att bli ett internationellt riktmärke på druvan Alvarinho.

Hållbar vinproduktion

Hållbarhet är ett av Soalheiros centrala värden. De jobbar aktivt med klimatsmart vinproduktion och har fått ett flertal hållbarhetscertifieringar. Med hjälp av hållbar odling har vinhuset synligt ökat den biologiska mångfalden i vingårdarna.

  • Pris 1495 kr, 5-rätters meny med viner samt välkomstbubbel
  • Max antal platser: 45
  • Start 18.00 i Restaurang Riviera

Vinlista

Vår sommelier har omsorgsfullt valt viner från hela världen. Rätt vin lyfter smakupplevelsen och vi hjälper er gärna med vilken sort som passar bäst.

Med reservation för ändring av årgångar.

Som komplement till den ordinarie vinlistan erbjuder vi nu även ett brett urval av viner från Kistler Vineyards och Occidental.

Coraviner

Vi väljer regelbundet ut nya viner till vår Coravinlista för att du ska få möjlighet att dricka premiumviner på glas som passar extra bra till våra menyer.

Coravin är en produkt som gör att du kan hälla upp vin utan att öppna flaskan. En tunn nål tränger igenom korken på vinflaskan och när du sedan trycker på modulens knapp sprutas argongas, en lukt- och smakfri ädelgas som inte reagerar med andra ämnen in. Sedan bildas ett övertryck i flaskan och när knappen släpps rinner vin ut genom nålen och ner i glaset. Korken återförsluts sedan när du avlägsnar Coravinen och argongasen som är kvar i flaskan påverkar inte vinet på något sätt även om det dröjer flera månader och år innan du vill hälla upp nästa glas.

Cocktailmeny

Våra signaturcocktails

BJÄRE
Gin, Grapefruit, Rhubarb, Elderflower, Lingonberries, Hibiscus

BOARP
Pineapple, Coconut, Lime, Cream

BASIL BLOOM
Italicus, Elderflower, Lemon, Basil

PEACH SPARKLE
Aperol, Peach, Lemon, Sugar

Vad vill du boka? >